WTC Clubweekend 2019 

Wanneer
donderdag 5 tot en met zondag 8 september 2019  

Waar 

Zoals op de jaarvergadering is besproken gaan we dit jaar weer naar de omgeving 3 landenpunt Duitsland-België-Luxemburg. Ons verblijf  is hotel / groepsaccommodatie Haus Waldblick in Bleialf.  Vanaf ons verblijfadres worden tochten uitgezet richting Luxemburg maar ook fietsen wij mooie stukken door de Eifel en de Ardennen

Het is een heuvelachtig gebied waar voor iedereen uitdagende fietstochten mogelijk zijn. 

Ons onderkomen is een voormalig hotel dat afgelopen winter is omgebouwd naar een groepsaccommodatie. Wij hebben het verblijf bezocht en het ziet er goed uit.  

 
Om alle voorbereidingen te kunnen treffen is het voor de organisatie van belang tijdig inzicht te hebben in het aantal deelnemers. 
Opgave is mogelijk door het overmaken van het deelnamebedrag op de bankrekening van onze vereniging. 

Kosten: € 190, = per persoon.  

Voor de deelnemers zijn inbegrepen: 

Verblijfkosten inclusief ontbijt, het avond diner, de kosten voor het vervoer EN de consumpties die worden gebruikt in onze accommodatie Haus Waldblick

Het beddengoed is inbegrepen maar handdoeken moet je zelf meenemen. 
Tijdens de ritten zijn er repen, fruit en water, maar deelnemers moeten zelf onderweg een terras opzoeken als ze willen lunchen. 

De deelnemers worden betrokken bij het verzorgen van het ontbijt, diner en andere activiteiten tijdens ons verblijf in de Eifel. Vooraf zullen de taken worden verdeeld waarbij het motto is: “vele handen maken licht werk”. 
De omgeving biedt volop mogelijkheden voor prachtige fietstochten voor alle categorieën. Wij rijden routes van 75 tot ongeveer 150 kilometer. 

Wij vertrekken donderdagochtend 5 september vanaf parkeerplaats Wieleman rond 09.00 uur naar de Eifel. De reisafstand is ongeveer 275 km en wij komen zondagmiddag 8 september weer terug in Westervoort, waar wij bij Wieleman het weekend afsluiten. 
Aanmelden is mogelijk tot 30 juni 2019

Bankrekening: NL94RABO030.39.16.532 tnv WTC Westervoort. 

 Met sportieve groet, 
Herman Geurts.