Zondag 15 september 2019 Westervoort - Mehr - Westervoort 115 km

Vandaag rondje Mehr met een start bij Wieleman bij 9 graden. Bij terugkomst is het 24 graden. Een heerlijk zonnige dag dus, die we met 9 man zijn gestart en waarvan er 7 gezamenlijk de finish haalden. Toon en Robert Jan waren namelijk al wat eerder afgedraaid. Vandaag moesten we na de brug bij Emmerik op de route improviseren vanwege dijkwerkzaamheden in Duitsland. De koffie bij ‘Zum Johanna Sebus Denkmal’ vlakbij Rindern was heerlijk en de vriendelijke eigenaresse Melanie gaat ons waarschijnlijk wel terug zien.

2019-09-15 Mehr sluis.jpg
2019-09-15 10-35-43 WTC Mehr.jpg

Zondag 1 September 2019 Westervoort - Heerde - Westervoort 135 km 

Het rondje Heerde is een klassieker geworden, waarbij we bij Adelien en Heinz op de koffie gaan. Beiden weer bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was wel weer een wisselende samenstelling d.w.z. 8 man aan de start, onderweg buigen Robert Jan en Teije wat eerder af. In Heerde opeens twee nieuwe gezichten: Paul en Stein. Die zaten al aan de koffie. Paul vertrok weer op eigen houtje richting Amersfoort. Helaas moesten we Jerry in Heerde achterlaten vanwege een scheur in de velg van zijn achterwiel. Hij zou worden opgehaald door zijn zoon (hopen we…). Uiteindelijk met 6 man terug naar Westervoort. Niemand lek en goed weer. 133 km op de teller bij een route die door Patriek was bedacht.

Teije en Leo met de nieuwe fietsen

Teije en Leo met de nieuwe fietsen

Nieuwe kleding, nieuwe fietsen en iets minder nieuwe mannen.

Nieuwe kleding, nieuwe fietsen en iets minder nieuwe mannen.

Bij Adelien en Heinz op de koffie in Heerde.

Bij Adelien en Heinz op de koffie in Heerde.

Zondag 25 Augustus 2019 Uddel 115 km

In tegenstelling tot vorige week, nu een prachtige en hete augustus-zondag. Dus 17 mannen aan de start maar voordat we de koffie aan het Uddelmeer nuttigden waren er alweer 4 huiswaarts gekeerd. Daarentegen verraste Paul Rozie ons weer, door vanuit Amersfoort al lang en breed op het terras te hebben plaatsgenomen zodat we samen met onze ex voorzitter aan de koffie zaten. Nieuwe route vandaag met daarin een aantal smalle fietspaden die op een zonnige zondag best wel druk zijn. De heide bloeide nog wel maar de paarse kleur wordt alweer wat fletser. Nog net voldoende om in ons nieuwe clubtenue op de heide een fotoshoot te organiseren.

2019-08-25 Uddel.jpg

Zondag 18 augustus 2019 Uddel 115 km

Vandaag was het motto “Een mens lijdt dikwijls het meeste aan het lijden dat hij vreest”. Dat wil zeggen de weersvooruitzichten waren niet best, waardoor de meeste fietsers zich lieten afschrikken om op pad te gaan. Uiteindelijk met 2 bikkels een rondje Uddel gereden. 115 Km waarbij de verwachte buien grotendeels uitbleven en de heide prachtig in bloei stond. Geen lekke banden en een mooie nieuwe ronde met een prima koffieadres. Kortom volgende week nog een keer dit rondje maar dan hopelijk met meer liefhebbers.

2019-08-18 Hei in bloei.jpg
2 bikkels

2 bikkels

 

Zondag 11 augustus 2019 Aalten 118 km.

Rondje Barlo wordt rondje Aalten. 12 Man aan de start op deze zonnige zondagmorgen en RJ die na een half uurtje zijn eigen weg vervolgde. Met 12 man verder en tot de koffie een stevige wind in de rug. In Barlo bleek ons koffieadres weer gesloten en zijn we doorgereden naar de Markt in Aalten voor een bakkie. Overigens kruisten we in Aalten nog even de route van een groep van TC Duiven. Na de break, net buiten Aalten weer de oorspronkelijke route opgepikt. Uiteindelijk 118 k op de teller met 3 x lek.

Berry K, Berry P,  Kjel, Tonnie, Patriek, Herman G en Rudy bedankt voor het uit de wind houden van: Herman de 3de, Rolf, Bart en vooral Henk.

Nieuwe koffiestop in het centrum van Aalten

Nieuwe koffiestop in het centrum van Aalten

Lekke band wordt vakkundig verholpen

Lekke band wordt vakkundig verholpen

Lang wachten bij de spoorweg overgang vlak bij Elten

Lang wachten bij de spoorweg overgang vlak bij Elten

Zondag 4 augustus 2019 Ravenstein 102 km.

Vanochtend met 14 man aan het vertrek, dachten we. Tot er een berichtje kwam van Peter dat hij op de dijk stond met een lekke band. 3 man zijn hem gaan ophalen en uiteindelijk dus met 15 man vertrokken richting de Waalbrug. Hier was het Robbert Jan die de groep verliet en de weg richting huis insloeg. Na wat geslinger door Nijmegen uiteindelijk via het fietspad door het bos naar Malden. In Malden namen we afscheid van Toon en werd koers gezet richting de dijk die ons uiteindelijk in rap tempo (windje in de rug) bij het Veerhuis in Ravenstein zou brengen. Hier is het traditie om een Bossche Bol te nuttigen i.p.v. appelgebak. Na de break werd er weer in lekker tempo richting de brug van Ewijk gereden. Er was inmiddels afscheid genomen van 3 tempo-beulen: Chios, Rolf en Patriek. Zonder verdere problemen en lekker op tijd weer met 10 man terug in Westervoort met 102km op de teller.

2019-08-04 10-46-04 Ravenstein Bossche bol.jpg

Zondag 28 juli 2019 Joppe 115 km.

Aan het vertrek 16 man!!! Oh nee, net voor vertrek berichtje van Berry K: effe wachte, lekke band kom er aan. 10 minuten later meld hij zich met zoon Tom, dus met 18 man op naar Joppe. We zijn net op de IJsseldijk en plots ligt daar Tom. Gelukkig zonder nare gevolgen dus hij kan zijn weg vervolgen.  We rijden door naar Dieren waar we een onnodige lus maken en stuiten op een afgesloten weg, pfff “Wordt het zo’n dag?” Vlak na Zutphen nemen we afscheid van Toon en Dennis en zetten onze rit voort richting Deventer, maar stuiten in Voorst wederom op een wegafsluiting en volgen de aangegeven omleiding.  Via de brug van Deventer rijden we richting Gorssel, rijden een leuk koffieplekje voorbij (Arc van Hoek) en rijden naar onze pauze plek in Joppe. Helaas, deze staat na te zijn afgebrand in de steigers en is gesloten. Inderdaad het is zo’n dag! We rijden terug naar de eerder gesignaleerde koffieplek, wat een prima speciaal voor fietsers ingesteld pauzeplek bleek te zijn. Die houden we er in. Er wordt besloten, gezien de tijd, om de route terug in te korten, via Almen, maar daar stuiten we op een wegafsluiting (Inderdaad) volgen de omleiding via onverharde wegen en komen uiteindelijk op de gewenste route. Via Baak rijden we richting Steenderen. Dan wordt duidelijk dat het voor Robbert Jan zwaar begint te worden. We besluiten de groep te splitsen en 6 man nemen de taak op zich Robbert Jan naar huis te loodsen. Dat verloopt prima, maar bij Lathum krijgt Herman V een lekke band. Robbert Jan geeft aan door te zwoegen en Bart gaat met hem mee. Na de reparatie wordt de weg vervolgd en rond half 2 zijn we terug na 115km, zeg maar speciale kilometers, het was inderdaad Zo’n dag!

We komen onderweg Berruw tegen. Hij is met toekomstige leden aan het fietsen.

We komen onderweg Berruw tegen. Hij is met toekomstige leden aan het fietsen.

Het restaurant in Joppe waar we altijd naar toe gingen wordt, na te zijn afgebrand, weer opgebouwd

Het restaurant in Joppe waar we altijd naar toe gingen wordt, na te zijn afgebrand, weer opgebouwd

Dan maar naar dit Arc de Hoek

Dan maar naar dit Arc de Hoek

Zondag 21 juli 2019 Appeltern.

Met 9 WTC’ers en een gastrijder (buurman Harry V) aan het vertrek voor een rit naar Appeltern. Iets meer dan 2 maanden geleden reden we deze tocht ook. Maar dat werd op de heenweg een rit in bar en boos weer. Nu gelukkig onder een heerlijk zonnetje, maar wel met een behoorlijke wind op kop over de dijk richting de brug over de Waal bij Beneden Leeuwen.

De koffiestop was op het mooie terras van Mooke Mooren met fraai uitzicht over het meer. Vanaf deze plaats was het tweede gedeelte van de rit een makkie met de wind in de rug. Zo ontstond een onvervalste ontspannen, met de handjes bovenop het stuur, ritje. Een rit zonder verdere noemenswaardig heden en ruim voor 13 uur weer terug na 105km.

Op het terras bij Moeke Mooren

Op het terras bij Moeke Mooren

Terras van Moeke Mooren

Terras van Moeke Mooren

Zondag 14 Juli 2019 Amersfoort

Vandaag stond de klassieker van Voort naar Foort (Westervoort-Amersfoort) op het programma waarvoor zich 11 man hadden aangemeld. Groot was de verbazing dat er plots 17 man om 8.30 uur bij Wieleman stonden. Echter dat was een schijnbeweging, want 6 leden zouden een korter rondje gaan rijden. Bij het vertrek ontbrak sowieso Herman Dreef die thuis was geconfronteerd met een klapband en had geen reserve buitenband voorhanden.

Na de doorkomst in Velp waren Berry P, Dennis en Toon de eersten die afbogen en hun eigen weg vervolgden. Even later melde Berry K zich af, hij voelde zich niet lekker en besloot terug naar huis te gaan. Onder dreigende bewolking ging de weg richting Ede, maar niemand maakte zich zorgen, de voorspelling was dat het de gehele dag droog zou blijven.

Zoals ieder jaar stond Paul ons op te wachten bij de Goudsberg. Tot onze verbazing in een regenjack. Paul gaf aan in stromende regen uit Amersfoort te zijn vertrokken. We hadden onze weg nog niet vervolgd of het begon behoorlijk te regen en dat duurde helaas tot in Amersfoort. Inmiddels was de familie Bouwman (Rolf, Tonny en Dwayne) in Leusden hun eigen weg gegaan.

De Bouwmannen gaan in Leusden hun eigen weg.

De Bouwmannen gaan in Leusden hun eigen weg.

Drijfnat kwamen we aan bij Ans, die inmiddels gezelschap had gekregen van Frans en Anne. Na het regelen van vuilniszakken kon iedereen plaats nemen op de stoel en genieten van koffie, gebak, broodjes en soep.

Paul schept soep op. Er zitten gelukkig genoeg ballen in de soep!

Paul schept soep op. Er zitten gelukkig genoeg ballen in de soep!

Nat en vies van de regen

Nat en vies van de regen

2019-07-14 11-50-10 WTC Amersfoort.jpg

De terugweg verliep gelukkig droog en zonder problemen, hoewel we vlakbij huis nog te maken kregen met een lekke band van Teye.

Teye wordt geholpen door Leo

Teye wordt geholpen door Leo

Tegen half 3 waren we weer thuis en stond er 125km op de teller. Volgend jaar weer!

2019-07-15 Paul bloemen.jpg


Zondag 7 juli 2019 Dru Ulft

Vandaag een niet al te lange rit vanwege het feit dat Rudy op tijd terug moest zijn in Westervoort, althans daar had Monique om gevraagd. Rudy wist vandaag uiteraard van niets. We horen later graag wat de verrassing was Monique !!! Dus met 13 WTC’ ers onderweg voor een omgekeerd rondje Ulft met koffie bij de DRU, waar op het terras de ‘Bedriegertjes’ worden nagebootst. Een paar spetters onderweg 1 lekke band en uiteindelijk 100 km op de teller.

2019-07-07 Ulft DRU.jpg

Dinsdag 2 Juli 2019 Hoenderloo

Paul staat klaar om WTC op zijn avondrit door Loenen te filmen.

De filmer

De filmer

Zondag 30 Juni 2019 Empe 103 km

Weer een zonnige warme en schitterende zondag om samen op pad te gaan. Vandaag een rondje Empe gereden van 103 km met een stop in een idyllische tuin bij de Hommel in Empe. 11 WTC’ers die deze dag de klus hebben geklaard. Niemand lek en hoogste temperatuur vandaag slechts 31 graden.

Zondag 23 Juni 2019 Wijk bij Duurstede 107 km

2019-06-30 Empe.jpg

Zelfs de kassière op de pont bij Wijk bij Duurstede vond ons een bijzonder groepje…..Rondje van 107 km met koffie bij Louise (64) bij de Graanschuur in Wijk bij Duurstede. Een ontzettende positieve en vriendelijke dame die in haar zaak gehandicapte mensen werk bezorgd en ons altijd gastvrij ontvangt. Nog even voor haar verjaardag gezongen terwijl die toch alweer een aantal weken achter haar lag. Tijdens de koffie schoof Paul R met zijn fietsvrienden uit Amersfoort aan. Duidelijk zichtbaar was dat onze Paul de jongste was van dat gezelschap. Vandaag 30 graden tijdens het fietsen niemand lek en ook Herman III was er gelukkig weer voor een deel bij.

2019-06-23 Wijk bij Duurstede Pontje.jpg
2019-06-23 Wijk bij Duurstede Molen Paul.jpg

Zondag 16 Juni 2019 Almen 110 km

Vandaag een Klassieker naar het voormalig sanatorium in Almen. Aan het vertrek 9 man met heerlijk zonnig weer. Met windje in de rug liep het eerste gedeelte vlotjes. Bij de afslag richting Vorden nam ome Toon afscheid van de groep. Tijdens de pauzestop voegde Stein zich bij de groep en waren we weer met z’n negenen. Net na het vertrek, langs het Twentekanaal kreeg Berry K een lekke band. Na de herstelwerkzaamheden weer op weg en werd inmiddels duidelijk dat Herman3 een pijnlijke knie had. Na het passeren van het circuit in Hengelo bleek Herman3 niet meer verder te kunnen. Na contact met zijn vrouw die aangaf hem op te komen halen, kon de groep hem met een gerust hart achterlaten op een terrasje. Met de wind pal op kop ging de groep van 8 vol gas richting Westervoort. Hierbij was het gemiddelde hoger dan de weg heen met de wind in de rug! Bij thuiskomst al snel een berichtje van Herman3 dat ook hij weer veilig thuis was. Al met al een rit met wat hindernissen en uiteindelijk 110km op de teller.

Ondanks de lekke band heeft Berry er toch nog plezier in. Of vertelde Rolf net een schuine bak?

Ondanks de lekke band heeft Berry er toch nog plezier in. Of vertelde Rolf net een schuine bak?

De snelle jongens

De snelle jongens

Dinsdag 11 Juni 2019 Teije en Bram Tankink op de Loorberg

2019-06-11 Teije en Bram.jpg

Maandag 10 Juni 2019 2e Pinksterdag Radio Kootwijk 107km

Vandaag de mooie bosroute naar Radio Kootwijk, met 11 man aan het vertrek. Via Ede, Harskamp kwamen we om 10.30 uur aan bij onze pauzeplek De Garage op Radio Kootwijk, waar onze Paul Rozie ons al een uurtje zat op te wachten.

Na de gebruikelijke koffie met appelpunt, dit keer wel selfservice, ging de rit verder richting Beekbergen. Na een lang stuk langs het Apeldoorns Kanaal kwamen we via Eerbeek aan de voet van de Lange Juffer. Voor enkelen het sein om even de klimbenen te testen. Na de Posbank en de afdaling van de Stikke Trui werd rustig weer naar de thuisbasis Westervoort gereden. Zonder problemen en bij heerlijk, zonnig fietsweer een mooie tocht van ruim 107 km.

De zendmast achter de klaprozen

De zendmast achter de klaprozen

Koffie met appelgebak bij De Garage in Radio Kootwijk.

Koffie met appelgebak bij De Garage in Radio Kootwijk.

Zondag 9 juni Dwayne en Tom samen een rondje

Dwayne en Tom, 2 van onze jonkies samen aan het fietsen

Dwayne en Tom, 2 van onze jonkies samen aan het fietsen

Zaterdag 8 Juni Trois Ballons

Daniel en Chios hebben zaterdag 8 juni mee gedaan aan de Trois Ballon tocht in de Vogezen. Met er naar toe en terug rijden bijna 260 km en 5 km hoogteverschil. Stelletje bikkels!

Daniel en Chios trots op hun medaille. Daniel na een val met de arm in het verband.

Daniel en Chios trots op hun medaille. Daniel na een val met de arm in het verband.

Donderdag 6 juni 2019 Peter weer op terug in het WTC peloton.

Donderdag avond rit 6-7-2019 langs de Linge. Peter in afwachting van zijn operatie toch weer op de fiets. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Donderdag avond rit 6-7-2019 langs de Linge. Peter in afwachting van zijn operatie toch weer op de fiets. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

WTC Westervoort is meer dan fietsen alleen

Frans staat hier op de Lofoten / Vesterålen Noorwegen voor een 🐋 walvis safari.

Frans staat hier op de Lofoten / Vesterålen Noorwegen voor een 🐋 walvis safari.

Zondag 3 juni 2019 Kalkar 100 km

Om 8:30 met 9 man aan het vertrek. De temperatuur is dan al 20 graden. Ondanks de strakke tegenwind wordt er behoorlijk doorgefietst en zijn de mannen al vroeg op de markt in Kalkar. Ze doen doen zich tegoed aan koffie en de overheerlijke erdbeeren torte mit zahne. De terugweg verloopt voorspoedig en zonder enige tegenspoed. We finishen we weer met 9 man, terwijl de temperatuur is opgelopen tot boven de 30 graden.

Bij de bakker in Kalkar overheerlijke Erdbeeren torte.

Bij de bakker in Kalkar overheerlijke Erdbeeren torte.

En op het terras in de schaduw de Erdbeeren torte naar binnen werken.

En op het terras in de schaduw de Erdbeeren torte naar binnen werken.

Mont Ventoux

Deze helden hebben 31-5-2019 de Mt Ventoux beklommen!

Deze helden hebben 31-5-2019 de Mt Ventoux beklommen!

Rudy met Bergh in het zadel 60 geworden

Vandaag is Rudy 60 jaar geworden. Hij was echter op weg naar Leipzig in verband met Bergh in het Zadel.

Rudy met Bergh in het zadel op zijn 60e verjaardag
Gefeliciteerd kerel!

Gefeliciteerd kerel!

Zondag 26 mei 2019 Ravenstein 105 km

De rest van WTC heeft de Bossche Bollen Tocht gereden. Het was ‘korte broeken weer' maar wel bewolkt. Na 56 km een koffiestop in Ravenstein waar Paul Rozie al op ons zat te wachten. Ook hij had er toen al 56 km opzitten maar dan vanuit Amersfoort. Vandaag waren 12 WTC’ ers in clubverband actief.

Stein moet even laten zien dat hij toch echt als eerste bij Wieleman was vanmorgen!

Stein moet even laten zien dat hij toch echt als eerste bij Wieleman was vanmorgen!

Toon is er ook bij. De hele route is nog te hoog gegrepen. Hier de discussie onderweg waar hij terug gaat.

Toon is er ook bij. De hele route is nog te hoog gegrepen. Hier de discussie onderweg waar hij terug gaat.

Bij restaurant ‘t Veerhuis met Paul als stralende middelpunt

Bij restaurant ‘t Veerhuis met Paul als stralende middelpunt

En hier doen we het voor: Bossche bollen en appelgebak!

En hier doen we het voor: Bossche bollen en appelgebak!

Zondag 19 mei 2019 Lintelo

Lekker warm weer. Mooi gezelschap van 14 man dat op pad ging voor een rondje Lintelo van 113 km. Koffie bij Jan en Riky en hun fluisterkoeien. Niemand lek en met 13 man terug naar Westervoort. Eindelijk heerlijk weer…

Speciaal voor ons worden de Galloway koeien geroepen en gevoerd

Speciaal voor ons worden de Galloway koeien geroepen en gevoerd

Dos Hermanos

Dos Hermanos

Een van de mooiste koffie stops die we hebben met uitzicht op een meertje en Galloway koeien.

Een van de mooiste koffie stops die we hebben met uitzicht op een meertje en Galloway koeien.

Zondag 12 mei 2019 Teuge

MOEDERDAG en dat was te merken bij de opkomt. Slechts 9 mannen aan de start. 105 km bij een omgekeerd rondje Teuge. Bij de koffiestop aan de rand van het vliegveld, zat Heinz al op ons te wachten. Hij is daarna een stuk mee teruggereden richting Westervoort. Weer een koude zondag maar in ieder geval droog en 1 x lek voor Rudy.

Lekke band

Lekke band

Onder bestuurlijk toezicht wordt de band er weer op gelegd.

Onder bestuurlijk toezicht wordt de band er weer op gelegd.

Bij luchthaven Teuge met een dreigende lucht

Bij luchthaven Teuge met een dreigende lucht

Zondag 5 mei 2019 Moeke Mooren Appeltern.

Bevrijdingsdag, een Epische rit voor degene die er vandaag bij waren. De eerste keer dat we weer om half negen vertrekken dus: 10 man aan de start, 2 man die later aanpikken op de Huissensedijk en Chios die ons pas te pakken krijgt bij de Alexanderbrug bij Echteld. Tot aan de koffie regen, hagel, natte sneeuw en kou met als laagste temperatuur 2 graden. Rudy in de korte broek. Na de koffie droog, wind enigszins in de rug en een zonnetje zodat we allemaal weer op konden drogen. Niemand lek bij dit omgekeerde rondje Appeltern van 105 km. Dank aan het personeel van Moeke Mooren dat ons, kletsnatte hazen, gewoon gastvrij ontving.

2019-05-05 Appeltern buiten.jpg
2019-05-05 Appeltern binnen.jpg

Zondag 28 april 2019 Staverden.

Vandaag een omgekeerd rondje Staverden. Na een warme en vooral zonnige periode nu weer een vertrouwde koude start. Het was de ochtend na Koningsdag maar toch 17 man aan de start die samen reden tot de koffie op het landgoed. Na de koffie zijn vier ‘snelle’ renners apart terug gegaan. Deze vier kozen ervoor om vanaf de Woeste Hoeve dwars door het Deelerwoud tot aan de Kop van Deelen, onverhard te rijden…. De iets minder snelle groep was toen inmiddels al thuis.

2019-04-28 Staverden.jpg
2019-04-28 Staverden Erik.jpg
2019-04-28 Staverden Deeler Woud.jpg

Zondag 21 april 2019 Zwiep de witte wieven

Met 17 man vertrokken en met 15 man de volledige route gereden. Toon was er voor het eerste weer bij op een zondagsrit: Klasse! De hele route was nog te ver. Toon en Robert Jan zijn dan ook afgehaakt. Afstand: 102 km.

Paaseieren zoeken in Zwiep, met Heinz als koning van de witte Wieven.

Paaseieren zoeken in Zwiep, met Heinz als koning van de witte Wieven.

Op de terugweg op het circuit nog een paar  kommetjes  op Strava gescoord

Op de terugweg op het circuit nog een paar kommetjes op Strava gescoord

Zondag 14 april 2019 Mook ‘t Zwaantje.

Deze bikkels zijn hier met een rondje Mook bezig. Overigens vond de start vanmorgen plaats bij een temperatuur van 4 graden. En Tonnie, klasse al dat kopwerk met zo’n pols.

2019-04-14 Mook t Zwaantje.jpg

Zondag 7 april 2019 Gaanderen Onland.

Wat een weer…..eindelijk. 19 Man aan de start en 18 man aan de koffie in Gaanderen, waar Daan ons bij Onland van koffie voorzag. Niemand lek en weer in twee groepen gereden. Geweldig dat Tonny en Tim er na lange tijd weer bij waren. Afstand vandaag: 90 Km. 

2019-04-07 Gaanderen Onland.jpg

Zondag 31 maart 2019 rondje Otterlo.

Groeten vanaf de Pleybrug. 17 Fietsers aan de start ondanks een temperatuur van 5 graden en ondanks het ingaan van de zomertijd. Rit van 80 km, 1 x lek en koffie in Otterlo. Kennelijk hadden twee renners geen zin in koffie of ze hadden geen centjes mee want zij reden door.

2019-03-31 Otterlo.jpg

Zondag 24 maart 2019 openingsrit naar ‘s Heerenberg.

De kop is er af en geweldig wat een opkomst (bijna 40 man en 1 vrouw), 65 km en koffie in een heus kasteelcafé in s’Heerenberg.

Groepsfoto voor de openingsrit bij Wieleman

Groepsfoto voor de openingsrit bij Wieleman

Nieuwste model valhelm voor het nieuwe seizoen: Levert volgens de windtunnel testen 2% voordeel op.!

Nieuwste model valhelm voor het nieuwe seizoen: Levert volgens de windtunnel testen 2% voordeel op.!

Voorzitter opent het nieuwe seizoen

Voorzitter opent het nieuwe seizoen

Onderweg komen we de  Halfvasten Optocht van Angerlo  tegen. Gelukkig zijn die koppen een stuk lelijker!

Onderweg komen we de Halfvasten Optocht van Angerlo tegen. Gelukkig zijn die koppen een stuk lelijker!

Gelukkig kunnen we daarna wel door rijden.

Gelukkig kunnen we daarna wel door rijden.

In ‘s Heerenberg. De heren laten de enige dame het kopwerk doen!

In ‘s Heerenberg. De heren laten de enige dame het kopwerk doen!

Wachten op de koffie met appelgebak.

Wachten op de koffie met appelgebak.

4 van onze 5 70 plussers zijn er ook bij

4 van onze 5 70 plussers zijn er ook bij

De jonkies (Onder 45 jaar)

De jonkies (Onder 45 jaar)

Groepsfoto in ‘s Heerenberg

Groepsfoto in ‘s Heerenberg

In 3 groepen rijden we weer terug naar Westervoort.

In 3 groepen rijden we weer terug naar Westervoort.

Weer terug in Westervoort.

Weer terug in Westervoort.

Waarna we in Westervoort nog 1 biertje nemen.

Waarna we in Westervoort nog 1 biertje nemen.