Rabobank clubkas campagne

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden op onze WTC Westervoort stemmen!

WTC Westervoort heeft  de afgelopen twee jaren meegedaan met de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Arnhem. Met deze actie ondersteunt de Rabobank lokale verenigingen en dat heeft ons al twee jaar het mooie bedrag van EUR 350 opgeleverd voor de verenigingskas. 

De Rabobank stelt dit jaar een bedrag van EUR 200.000 beschikbaar dat wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen in het werkgebied van de bank. Het bedrag wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen dat op een vereniging wordt uitgebracht. 

 Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van maandag 2 september tot en met maandag 16 september 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. 

Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. LET OP: alleen mensen die op 1 juli 2019 lid waren van Rabobank Arnhem mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid.

Ploegentijdrit Posbank

Voor de liefhebbers van hard rijden: Een ploegentijdrit van 4 personen over de Posbank. Klik hier voor de link

Van Voort naar Foort

De jaarlijkse tocht naar Paul en Ans in Amersfoort is verplaatst naar 14 juli. Zegt het voort!

Clubkleding

Het is eindelijk zover. De webshop voor de kleding is open. Via deze link kunnen jullie de webshop benaderen. Hier vinden jullie een instructie van BioRacer over hoe de webshop werkt.

In de webshop zien jullie in ieder geval de aanbieding voor een setje kleding (korte broek en shirt korte mouw) voor EUR 40. Reguliere prijs voor een broek en shirt is EUR 80, dus het is echt een mooie aanbieding! Deze eenmalige aanbieding kun je gewoon aanklikken in de webshop en dan wordt er EUR 40 in rekening gebracht; het restant wordt door de vereniging betaald. Let op: maximaal 1 setje per lid voor deze prijs en bij een volgende gelegenheid zal deze aanbieding er niet meer zijn. Naast de set kun je alle kledingstukken bestellen die je wil, tegen de prijzen zoals vermeld in de webshop. Dit zijn dezelfde prijzen die wij anders ook betaalden bij BioRacer.

De webshop is open tot zondag 9 juni a.s. Wij denken dat de instructie van BioRacer voldoende duidelijk is, maar als je er echt niet uitkomt, kun je contact opnemen met Herman Geurts(beschikbaar tot 9 juni) of Jerrie Nillessen (beschikbaar tot 2 juni) . Herman Verbeek is niet beschikbaar ivm vakantie. Nadat de winkel is gesloten zal het nog ongeveer 8 weken duren voordat de kleding wordt geleverd. Dat betekent dat alles nog voor het clubweekend binnen zal zijn.

Als je in de webshop op een artikel klikt, vind je nadere informatie. Voor de volledigheid geven we hier nog een “vertaling” van de artikelnamen van BioRacer:

 • Jersey SS Prof Bodyfit: shirt korte mouw

 • Jersey NS Prof Bodyfit: shirt zonder mouwtjes

 • Prof Jersey LS Tempest Light Bodyfit: shirt lange mouw

 • Jacket Prof Combi: wintershirt

 • Body Windblock Prof Netz Open 2.0: WIndbreaker

 • Bibshort Race Proven 2.0 Lycra: korte broek

 • Bibtight Race proven 2.0 Tempest - no pixel: lange broek met zeem

 • 3/4 Bibtight Race proven 2.0 Winter Tempest: 3/4 broek met zeem

 • Prof Aerosuit SS Race Proven Short Lycra 2.0: tijdritpak

 Tenslotte, let op: er zijn heren en dames varianten; zorg dat je de goede aanklikt.

Clubweekend 2019

Zie Clubweekend 2019

Openingsrit 24 maart 2019

Onze openingsrit vindt plaats op zondag 24 maart 2019 . Het is dan om 09.00 uur verzamelen bij Wieleman, waarna we omstreeks 09.30 uur vertrekken richting ’s-Heerenberg. Bij een grote opkomst, zullen we in 2 of 3 groepen rijden. De afstand zal ongeveer 60 km bedragen en bij terugkomst in W’voort is er bij Wieleman gelegenheid om samen nog wat te drinken.

sHeerenberg.jpg

31-1-2019

Vanaf vorige week staan de twee ontwerpen voor de nieuwe clubkleding op onze site. Wij hadden jullie gevraagd om aan te geven welk ontwerp jullie voorkeur heeft.
Maar liefst de helft van alle leden heeft een reactie gestuurd. Hartstikke mooi dat jullie zo betrokken zijn, dank daarvoor!
Van de leden die gestemd hebben, heeft 65% gekozen voor het ontwerp met de groene en de blauwe baan. Die gaat het dus worden. We hebben ook veel reacties gehad over de grote witte letters op de rug. Andre gaat kijken hoe we dat deel van het ontwerp nog kunnen aanpassen. Zodra dat klaar is zullen we het definitieve ontwerp weer op de site zetten en dan kan ook de webwinkel worden gebouwd. Als we kunnen gaan bestellen dan horen jullie dat weer van ons.
De Gelderse wegen zullen komende zomer weer mooi groen en blauw kleuren!

Bestuur WTC Westervoort

24-1-2019

Zoals aangekondigd tijdens de ledenvergadering hebben wij twee verschillende ontwerpen voor de nieuwe WTC Westervoort kleding op de website geplaatst. Ga er nog eens rustig naar kijken en als je wil kun je je voorkeur per mail doorgeven aan een van de bestuursleden. Dat kan tot uiterlijk woensdag 30 januari. Daarna zullen wij samen met André tot een definitieve keuze komen. Let op, mogelijk dat er nog kleine verschillen komen als gevolg van de productie. Zodra wij meer weten over het bestellen van de kleding dan laten we dat jullie weer weten.

 Bestuur WTC Westervoort

Komende zondag 2 september is de tweede klassieker van dit seizoen aan de beurt. We vertrekken om 08.30 uur bij Wieleman. We rijden naar Heerde. In Heerde zijn we welkom bij Heinz en Adelien waar we koffie drinken. De afstand is ongeveer 135 km dus hou er rekening mee dat je later terug bent dan gebruikelijk.

We rijden naar Heerde. Een bijzondere rit met een bijzonder bruggetje.

We rijden naar Heerde. Een bijzondere rit met een bijzonder bruggetje.

Komende zondag 1 juli is een van onze klassiekers aan de beurt. 

De 'van Voort naar Foort tocht' editie 2018. 

Voor degene die deze tocht nog niet eerder hebben gereden, even wat uitleg

 • vertrek 08.30 Wieleman

 • op de heenweg pakken we in Lunteren Paul Rozie op, die ons een stuk tegemoet rijdt

 • we rijden samen naar Amersfoort waar we altijd zeer gastvrij door Paul en Ans op hun landgoed worden ontvangen

 • daarna samen terug en uiteindelijk is het dan een rit van 115 km

Tot zondag,

de TC

Dijk.jpg

Beste WTC'ers                        

Komende zondag 3 juni is het precies 35 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht. Wij willen dat o.a. zondag vieren, met een speciale jubileum rit naar Lintelo.  Onderweg zijn er wat verrassingen. 

 • Vertrek 08.30 uur bij Wieleman

 • de afstand zal ongeveer 115 km bedragen

 • we zullen wat later dan gewend terug zijn in Westervoort.

Na afloop drinken we jubileumbiertje op het terras bij Wieleman.

De TC

2018-05-21 Wijk bij Duurstede2.jpg

Inschrijving voor clubweekend  2018 geopend. Zie Clubweekend 2018.

 

Beste WTC 'ers graag jullie aandacht voor het volgende.

Momenteel worden onze zondagritten goed bezocht. Zo goed, dat we de afgelopen maand, rondjes hebben gereden met groepen van tussen de 15 en 19 fietsers. Die aantallen zijn eigenlijk te groot om nog als een groep, veilig aan het normale verkeer deel te kunnen nemen. Er schuilt een aanzienlijk gevaar m.b.t. de verkeersveiligheid als we ons niet gedisciplineerd gedragen. Gisteren hebben we o.a. op verschillende stukken van de route gezien, dat we als groep o.a. 'te breed' rijden. Soms reden we met 3 a 4 renners naast elkaar. Ook wij als WTC groep maken gewoon deel uit van het normale verkeer. Daarom doen wij hierbij een beroep op een ieders verkeersinzicht om veilig te koersen.  Dat betekent onder andere, als het verkeer drukker wordt, om achter elkaar te gaan rijden. Wacht daarbij niet totdat een TC lid of iemand anders daartoe oproept maar denk zelf logisch na. Daar waar het kan, kunnen we met tweeën naast elkaar rijden maar 3 of 4 renners breed, is uit den boze. Rijd daarbij altijd zoveel mogelijk rechts op de weg. Probeer i.v.m. de veiligheid voor onszelf en voor anderen, daar aan  te denken. We overwegen nu al, om met dit soort aantallen ook op zondag dan maar in twee groepen met een behoorlijke onderlinge afstand, te gaan rijden.

A.s. zaterdag 21 april, organiseert Toerfietsclub TC de Liemers, de TC de Liemers Classic, voorheen, Reichswaldtour.  Onze TC leden zijn die dag verhinderd maar uiteraard nodigen wij iedereen uit om daar mee te rijden. Afspraken graag onderling maken.

A.s. zondag 22 april rijden we een regulier zondag rondje, d.w.z. afstand 100 km en vertrek om 09.00 uur bij Wieleman.

OPENINGSRIT

De openingsrit is verplaatst naar 10 maart 2018.

Programma:
13.30 uur verzamelen bij Wieleman.
14.00 uur Vertrek
De rit zal ongeveer 60 km lang zijn.

Koffie onderweg in een kasteel

sHeerenberg.jpg

Na afloop voor alle deelnemers een drankje en een snack bij Wieleman.

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2018
5 december 2017

Beste leden,

Hierbij nodigen wij u uit om op dinsdag 16 januari 2018 aanwezig te zijn bij onze Algemene Ledenvergadering.
De agenda voor deze vergadering vindt u in de bijlage die u heeft ontvangen per e-mail.
De vergadering vindt plaats bij Zalencentrum Wieleman en de aanvang is om 19:30 uur.
Indien u verhinderd bent, wilt u dit dan doorgeven aan het secretariaat (nillessen_j@msn.com)
Wij hopen op uw komst en wensen u bij deze fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond maar vooral ook fietsrijk 2018 toe!

Met sportieve groeten,
Bestuur W.T.C.-Westervoort

CHEQUE RABOBANK
8 november 2017
Monique Lubbers mocht namens Rabobank Arnhem en Omstreken een cheque overhandigen aan onze voorzitter, Herman Geurts. De vereniging heeft namelijk meegedaan aan de Clubkas Champagne. Daarbij hebben de leden van de Rabobank Arnhem en Omstreken hun stemmen mogen uitbrengen op ongeveer 170 verenigingen en stichtingen uit Arnhem en omgeving. Deze stemmen zijn omgezet in een geldbedrag en onze vereniging heeft het mooie bedrag van € 376,36 ontvangen. Dit bedrag zal besteed worden aan ons 35-jarig bestaan in 2018.