CLUBRITTEN
Van maart tot en met september worden er op de volgende dagen clubritten verreden:
Zondag maart, april en september 09:00
Zondag mei t/m augustus 08:30 
Dinsdag 19:00
Woensdag 09:00
Donderdag 19:00

VERTREK EN FINSHPLAATS
De ritten op zondag, dinsdag woensdag en donderdag starten en eindigen bij:
Zalencentrum Wieleman
Dorpstraat 11
6931BA Westervoort

 

ZONDAGRIT

Op de zondagen worden er ritten gereden van ongeveer 100 km. We streven er naar om iedere zondag een andere route kunnen aanbieden. Op ongeveer de helft van de route wordt een koffiestop gepland. De snelheid ligt rond de 30 km per uur. Belangrijkste van de zondag is dat iedereen mee moet kunnen komen. Zo niet dan wordt de snelheid van de groep aangepast.

DINSDAG EN DONDERDAGRITTEN
De dinsdag en donderdag ritten starten in april wanneer het ’s avonds lang genoeg licht is. Het zijn routes van tussen de 40 en 75 km lang. Welke route er gereden wordt is afhankelijk van hoe laat het donker wordt. Er zijn zowel vlakke ritten als ritten met het nodige klimwerk. Van te voren is altijd bekend welke route er gereden wordt en dus ook hoeveel er geklommen wordt. Afhankelijk van de opkomst wordt er wel of niet gesplitst in groepen. De splitsing wordt gemaakt op basis van snelheid. De snelheid ligt hoger dan de snelheid van de zondag ritten. Zeker wanneer er gesplitst wordt, kan deze in de snelle groep hoog liggen.

PENSIONADORIT
Woensdag is de pensionado rit. Deze ritten kenmerken zich door vrijheid blijheid! Er wordt om 09:00 gestart bij Wieleman. De route en ook met welke fiets (Racefiets of ATB) wordt in onderling overleg bepaald. Doorgaans zijn de routes meer dan 50 km met een stop bij een restaurant. Voor nadere informatie kan er contact opgenomen worden met Peter Smeets en/of Toon Volman.